2021 року розпочне роботу перша в історії Християнська авіакомпанія

24.11.2020, 12:52
Світові
Некомерційне служіння компанії Judah 1 збирається запустити в наступному році першу в історії християнську авіакомпанію, яка дасть можливість місіонерам подорожувати та поширювати Євангеліє Ісуса Христа по всьому світу.

Повідомляє Слово про слово з посиланням на інформаційне агентство CNL.NEWS.

Компанія Judah 1, яка базується в регіональному аеропорту Шрівпорт, штат Луїзіана, вже доставляла невеликі групи місіонерів в райони лиха і на місіонерські ділянки. Але це було як від приватної авіакомпанії. Тепер Judah 1 «перейде від приватних перельотів до реального стандарту авіакомпаній», – сказав в інтерв’ю виданню The Christian Post Еверетт Аарон, президент і генеральний директор Judah 1.

Коли це станеться, Judah 1 отримає сертифікат Федерального управління цивільної авіації, що поставить його в одну категорію з такою відомою авіакомпанією як Delta.
Зараз служіння використовує літаки меншого розміру для перельоту невеликих команд місіонерів. Проте до кінця 2021 року авіакомпанія планує придбати більші літаки, на яких зможуть літати сотні людей.

У Judah 1 «не буде зборів за багаж і вантаж. Тому весь багаж місіонерів буде перевозитися безкоштовно», – пояснив Аарон.

Оскільки запуск Judah 1 як першої християнської авіакомпанії відбудеться в розпал пандемії коронавірусу, Аарон каже, що буде вжито додаткові заходи обережності. «Наші літаки дезінфікуються», – запевнив він.

Аарон сказав, що Judah 1 планує продовжити співпрацю зі служінням Operation Blessing, щоб надати допомогу Гватемалі, Нікарагуа і Гондурасу – країнам, які сильно постраждали від ураганів в останні тижні.

Крім Operation Blessing, у Judah 1 є ще кілька партнерів, наприклад, організація «Сумка Самарянина» і Eagle Mountain Church.