УПЦ просить молитися за здоров’я свого Предстоятеля

19.09.2011, 08:59
УПЦ просить молитися за здоров’я свого Предстоятеля - фото 1
Як повідомляє прес-служба Предстоятеля Української Православної Церкви, 16 вересня в п’ятницю Митрополит Володимир отримав травму ноги (перелом шийки стегна). В той же день йому було зроблено операцію, що пройшла вдало.

 

Блаженніший Митрополит ВолодимирЯк повідомляє прес-служба Предстоятеля Української Православної Церкви, у п’ятницю, 16 вересня, Митрополит Володимир отримав травму ноги (перелом шийки стегна). В той же день йому було зроблено операцію, що пройшла вдало. Під час періоду реабілітації, який є обов’язковим і необхідним, Предстоятель УПЦ буде звершувати богослужіння і молитися в домовому Свято-Миколаївському храмі, а також працювати та приймати відвідувачів у своїй резиденції в Києво-Печерській Лаврі.

«Звертаємося до всіх вірних Української Православної Церкви з проханням підносити молитви за здоров’я та якнайскоріше одужання Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Володимира», — йдеться в інформаційному повідомленні.

У той же час у прес-службі зазначають, що щодо стану здоров’я Митрополита Володимира поширюється неправдива інформація та плітки.