• Головна
  • Новини
  • Мальтійській польовій кухні на Майдані у Києві потрібна підтримка...

Мальтійській польовій кухні на Майдані у Києві потрібна підтримка

25.12.2013, 10:00
Мальтійській польовій кухні на Майдані у Києві потрібна підтримка - фото 1
Івано-Франківська благодійна організація Мальтійська Служба Допомоги зі своєю польовою кухнею вже майже місяць працює у Києві.

Івано-Франківська благодійна організація Мальтійська Служба Допомоги зі своєю польовою кухнею вже майже місяць працює у Києві.

Спочатку одна кухня дозволяла нагодувати та приготувати чаю для 5-6 тисяч людей у день. Потім було прийнято рішення доставити  ще одну польову кухню. Тепер одна кухня готує гарячі страви, а на другій кип’ятиться вода на чай.

мальтійці.jpg

Приготуванням їжі і її роздачею займається 20 волонтерів, які щодня працюють по 14 годин, видають при цьому 3-4 тисячі порцій гарячих страв (овочева зупка, гречана каша з м'ясною підливою, бульйон), та приблизно 12-15 тисяч порцій чаю. Всі хлопці і дівчата, що працюють на кухні, мають європейські сертифікати «Повар польової кухні».

Мальтійська Служба Допомоги вдячні всім, хто допомагає їм, хто забезпечує їх матеріально та продуктами.

У четвер частина волонтерів Мальтійської служби знову виїжджає на Київ. Тому всі бажаючі допомогти можуть звертатись за телефонами: МТС - 0999174103 та Київстар - 0688569818 або складати свої пожертви у приміщенні МСД в Івано-Франківську, або в Києві на майдані (наша польова кухня стоїть недалеко від входу у Головпоштамт).