“Свічадо” знову пропонує прочитати про секс

05.09.2011, 17:14
“Свічадо” знову пропонує прочитати про секс - фото 1

Враховуючи успішний минулорічний досвід книги «Секс, якого не знаєте», цьогоріч видавництво «Свічадо» пропонує наступну книгу о.-капуцина Ксаверія Кноца «Не бійся сексу, або люби і роби, що хочеш». Книга побудована у формі запитання-відповіді та присвячена сексуальному життю в подружжі.

exklusiv.gifne-bijsja-sexuВраховуючи успішний минулорічний досвід книги «Секс, якого не знаєте», цьогоріч видавництво «Свічадо» пропонує наступну книгу о.-капуцина Ксаверія Кноца «Не бійся сексу, або люби і роби, що хочеш». Книга побудована у формі запитання-відповіді та присвячена сексуальному життю в подружжі.

Як розповіла РІСУ маркетолог видавництва «Свічадо» Надія Сьомко, впродовж цього року перша книга о. Ксаверія продовжує викликати великий інтерес у читачів, вона вже стала бестселером. «Друга книжка є ще цікавішою і простішою для читання, — говорить вона. — Автор деталізує цю сферу відносин у подружжі. Він порівнює статеве життя з футбольним матчем. Є величезне футбольне поле, великий простір для свободи, небагато обмежень. А футбольний матч є цікавим для гравців, коли вони діють рішуче та ефективно, а також уникають небезпечних фолів. Наводячи в заголовку слова св. Августина — “Люби і роби, що хочеш” — о. Ксаверій вважає, що чим більше любові, тим більше свободи та відповідальності».

Як зазначає у вступі польський журналіст Сильвестр Шепер, який спілкувався з о. Кноцом, він не усвідомлював, що секс є настільки важливим. «Мені здавалося, що, як християнин, я повинен насамперед дбати про духовне життя, про життя в молитві, — говорить журналіст. — Отець Ксаверій же звернув мою увагу на те, як тісно духовне життя пов’язане з інтимним: якщо я близько біля Бога, то повинен почути і виконати те, що Творець колись сказав Адамові та Єві: “Будьте плідні та розмножуйтеся”. Щоб інтимне життя було щасливим, слід поглибити стосунки з Богом, а також зі своєю “половинкою”. Заповідь любити Бога невіддільна від заповіді любити ближнього. Якщо я люблю Бога, то це виражатиметься у любові до ближнього. Якщо я маю дружину, то знаком прийняття Божої любові є прагнення, аби наше сексуальне життя було прекрасним».

Ознайомитися з книгою «Не бійся сексу, або люби і роби, що хочеш» можна буде на стенді № 201 видавництва «Свічадо» на Форумі видавців, що проходитиме 14-18 вересня у Львові.