Польова кухня Мальтійської служби допомоги з перших днів повномасштабного вторгення Росії в Україну підготувала близько 330 тисяч порцій їжі та 110 тисяч порцій чаю. Ще за часів Революції Гідності мальтійці забезпечували харчуванням борців за незалежність України.
Захід відбуватиметься 8 та 9 жовтня навпроти архикатедрального собору Воскресіння Христового УГКЦ в м. Івано-Франківськ, повідомляє Департамент інформації УГКЦ.
Зважаючи на ситуацію сьогодення, кожному громадянину важливо тримати руку на пульсі і знати базові принципи приготування їжі на польовій кухні. Реагуючи на виклики долі і «війну без правил», яку затіяла держава-агресор, нам треба знати, як забезпечити себе у не сприятливих умовах (за відсутності світла, газу тощо).
Тому волонтери МСД вирішили провести вишкіл-навчання, щоб усі охочі змогли здобути знання, які є необхідними в теперішніх умовах. Кожен з охочих матиме змогу здобути нові для себе навички та перейняти від мальтійців ті вміння та досвід, які ми здобували протягом багатьох років.
8 жовтня о 12:00 та 15:00 відбудуться теоретичні заняття. 9 жовтня о 8:30 почнеться практичне заняття — приготування борщу на 500 порцій на польовій кухні.