• Головна
  • Новини
  • Анонс: «Господь молитвою хоче тебе спасти» - великопосні реколекції з УМХ...

Анонс: «Господь молитвою хоче тебе спасти» - великопосні реколекції з УМХ

13.02.2014, 09:19
Анонс: «Господь молитвою хоче тебе спасти» - великопосні реколекції з УМХ - фото 1
Під таким гаслом ЛМГО «Українська молодь – Христові» запрошує 7-9 березня 2014р.Б. на великопосні реколекції на тему: «Господь молитвою хоче тебе спасти».

unnamed.jpg«… Господь молитвою хоче тебе спасти», - саме такими словами Митрополит Андрей Шептицький звертався до своєї пастви кілька десятиліть тому. Пройшло багато часу, та в рік, який Українська Греко-Католицька Церква проголосила роком великого Митрополита, ці слова звучать як ніколи актуально! 

Під таким гаслом ЛМГО «Українська молодь – Христові»  запрошує 7-9 березня 2014р.Б. на великопосні реколекції на тему: «…Господь молитвою хоче тебе спасти».

Як наголошують організатори: «Молитва – це непереможна зброя, якою християнин може побороти зло. Вона допомагає долати труднощі, наповнює серце спокоєм і миром, зміцнює у вірі і додає сили у боротьбі. Святий Дух спонукає нас «чувати і молитися» (Мт.26,41), щоб протидіяти спокусам. Надихаючи на молитву, Святий Дух сам молиться в нас. А ми, молячись, «дихаємо» Святим Духом.

За допомогою молитви ми можемо поспілкуватися з Богом, розповісти про свої тривоги, попросити допомоги і подякувати за отримані ласки. 

Молитва твориться устами, умом і серцем. Спочатку вона є тільки словесною, але разом з нею має звершуватися молитва ума і серця, яку вона розігріває та підтримує. Маємо молитися щомиті, безперестанно спілкуючись з Богом, цим самим пригадуючи собі Його присутність.


Перед сучасною людиною постає невимовно велика кількість спокус, викликів, виборів, загроз тощо. Щоб усе це перейти і сміливо крокувати тернистою дорогою спасіння треба молитися. Як вдосконалитися у молитві, яку силу має молитва, як обрати місце і час молитви? На ці та інші питання допоможе знайти відповідь о.Іван Колтун, парох храму Успіння Пресвятої Богородиці (с. Страдч)».

Усі учасники впродовж реколекцій будуть задіяні у грі «Таємний друг», протягом якої зможуть зробити щось приємне для свого ближнього.

Реколекції відбудуться у м. Зборів Тернопільської області у монастирі Сестер Непорочного Серця Марії Фатімської.

Вартість реколекцій – 285 грн. 

Усім учасникам ре колекцій необхідно взяти з собою:

 - Вервичку

 - Молитвенник «Прийдіте поклонімся»

 - Засоби особистої гігієни

 - Теплий одяг

 - Багато хорошого настрою)))

Отримати детальнішу інформацію можна за тел.:

096-272-68-68 Марічка 
098-235-18-37 Люба

Організатори просять зголошуватися до 06 березня 2014р.Б.