У редакції РІСУ стратегічні кадрові зміни

01.08.2012, 16:30
У редакції РІСУ 1 серпня — кадрові зміни. Вони відбуваються в рамках стратегічної програми розвитку редакції, розробленої компанією «Елекс-дизайн».

У редакції РІСУ 1 серпня — кадрові зміни. Вони відбуваються в рамках стратегічної програми розвитку редакції, розробленої компанією «Елекс-дизайн».

Олена Кулигіна, яка досі була редактором російської версії порталу, стала менеджером зі зв’язків з громадськістю. Вона займатиметься насамперед проектом «Школа релігійної журналістики і комунікацій РІСУ», тобто організацією щорічної конференції «Церква в інформаційному суспільстві», PR-тренінгів, консультуванням церковних прес-відділів і т.д. Також Оленка вестиме напрямок співпраці з партнерами РІСУ, яким редакція надає інформаційну підтримку.

В.о. редактора російської версії працюватиме Ірина Матвієнко, з якою редакція має давню співпрацю як з перекладачем.

Також відбулися зміни в англійській редакції РІСУ. Олег Швед зосереджується на редакційно-перекладацькій справі, а в.о. редактора англійської версії стає Мар’яна Карапінка, яка, як заступник директора з питань розвитку, саме займатиметься розвитком англійської версії, свого часу стартової для РІСУ.

Крім того, редактор довідково-пізнавальної інформації РІСУ Анатолій Бабинський також стає відповідальним редактором Богословського порталу, яким він вже опікувався протягом останніх місяців.

Для активізації підпорталів РІСУ призначено відповідальних. Директор РІСУ Тарас Антошевський займатиметься також порталом «Релігійний туризм», а технічний редактор Тарас ВаськівЕлектронною бібліотекою РІСУ.

Редакція РІСУ сподівається, що ці зміни сприятимуть ще кращій роботі і будуть корисними нашим читачам.

Теги: #РІСУ