• Головна
  • Новини
  • Підтримаймо українське військо — подбаймо про свою країну...

Підтримаймо українське військо — подбаймо про свою країну

08.09.2014, 14:10
Підтримаймо українське військо — подбаймо про свою країну - фото 1
Редакція РІСУ запрошує своїх читачів долучитися до збору коштів для бійців у зоні АТО і тих, хто перебуває на кордоні з окупованим Кримом. Координацію здійснює власкор РІСУ Тетяна Мухоморова.

Редакція РІСУ запрошує своїх читачів долучитися до збору коштів для бійців у зоні АТО і тих, хто перебуває на кордоні з окупованим Кримом. Координацію здійснює власкор РІСУ Тетяна Мухоморова.

Тетяна МухомороваЩе з квітня, після поїздок військовими частинами на Херсонщині, Тетяна почала збирати допомогу бійцям. Спершу це було на рівні персональних прохань командирів, на які окремо шукались гроші серед  знайомих, а речі завозились місцевими капеланами.

Пізніше до справи долучився новостворений Відділ соцслужіння та благодійності УПЦ КП, де волонтером стала наша Тетяна. Завдяки цьому стало можливо відправляти більші партії допомоги на Схід, почалась співпраця з тими волонтерами, які приймають дітей біженців у Києві та інших областях.

Основна частина допомоги йде до 30-ї окремої механізованої бригади з Новоград-Волинського, яка спершу стояла на "кордоні" з Кримом, а тепер вже кілька місяців знаходяться на Сході. Окрім того, це і допомога добровольчим батальйонам, і місцевим жителям східних міст, які повернулись в рідні домівки.

Отримати всю інформацію та поставити питання можна буде на сайті Відділу (http://elios.org.ua/) або на сторінці організації у Facebook (www.facebook.com/elios.mylist). Тут також виставляється інформація про використані кошти.

Кожна гривня - це додаткова допомога військовому.

Гроші збираємо на картку Приват-банка на ім’я Калениченко Тетяни Андріївни

  • Картка для переказів у гривнях: 5168 7556 1497 7227
  • Картка для валютних переказів: 5168 7572 8877 1712

Не забуваймо щодня у наших молитвах тих, хто захищає наш мир і спокій!

Зібрано допомогу для армії

і роздана допомога