• Головна
  • Новини
  • У Києві розпочав роботу Східноєвропейський лідерський форум...

У Києві розпочав роботу Східноєвропейський лідерський форум

14.11.2013, 10:55
У Києві 13-16 листопада відбудеться Східноєвропейський лідерський форум ( СЕЛФ ), в якому візьмуть участь більше 70 спікерів з України, Білорусі, Молдови, Литви, а також Великобританії і США.

Східноєвропейський лідерський форумУ Києві 13-16 листопада відбувається Східноєвропейський лідерський форум (СЄЛФ), в якому беруть участь понад 70 спікерів з України, Білорусі, Молдови, Литви, а також Великобританії і США, повідомляє Іnvictory.

Східноєвропейський лідерський форум - щорічна міжнародна подія, яку ініціювали різні Церкви і християнські служіння переважно протестантських деномінацій зі Східної Європи. Мета форуму - поширення біблійних цінностей в усі сфери життя суспільства.

Східноєвропейський лідерський форумНа пленарних сесіях спікери представлять цілі та виклики, перед якими стоїть сьогодні християнська Церква. Цього року на форумі будуть представлені 10 секцій: «Апологетика», «Євангелізація», «Мистецтво», «Медіа і комунікації», «Місіонерство і відкриття Церков», «Освіта», «Сімейне служіння», «Студенти і молоді професіонали», «Церковне лідерство», «Церква і громадянське суспільство».

«Координатори секцій та спікери поділяться багаторічним досвідом, успішними проектами і разом з учасниками шукатимуть біблійні стандарти для кожної конкретної сфери служіння і шляхи їх реалізації. Майстер-класи, дискусії, круглі столи, дозволять брати активну участь у виробленні стратегій і стати ініціаторами спільних проектів у майбутньому», - йдеться в прес - релізі форуму.

Фотогалерея з форуму