• Головна
  • Новини
  • Немає ніякого виправдання тим, хто може топтати, калічити дітей, — Братство незалежних церков та місій ЄХБ України...

Немає ніякого виправдання тим, хто може топтати, калічити дітей, — Братство незалежних церков та місій ЄХБ України

01.12.2013, 10:29
Наша молитва була за мир та спокій, у цей не простий час для нашої країни, але комусь це дуже заважає. Сьогодні у ночі зроблено зле! І немає ніякого виправдання тим хто віддавав наказ, і тим хто його виконував. Немає виправдання тим хто підіймає руку на ближнього свого!

Сергій Дебелинський, пастор, виконавчий секретар Братства незалежних церков та місій Євангельських Християн Баптистів України 30 листопада звернувся з приводу подій на Євромайдані вночі цього дня. Текст звернення надійшов на адресу РІСУ.

«Сьогодні вже не так, як вчора! Наша молитва була за мир та спокій, у цей не простий час для нашої країни, але комусь це дуже заважає. Сьогодні у ночі зроблено зле! І немає ніякого виправдання тим хто віддавав наказ, і тим хто його виконував. Немає виправдання тим хто підіймає руку на ближнього свого! Немає ніякого виправдання тим хто б’є слабкіших себе. Немає ніякого виправдання тим, хто може топтати, калічити дітей,  дівчат та жінок. Це дуже брудно. Комусь дуже дошкуляє мир та спокій котрий був на Україні!», — йдеться у зверненні.

Сергій Дебелинський засудив жорстоке застосування сили до мирних громадян. «Закликаємо всіх – особливо міліцію, підрозділи Беркута, а також всіх учасників громадських акцій не допустити подальшого примноження насильства, це шлях до прірви».

«Пам’ятаймо що кожен з нас ходить перед Богом, Котрий закликав, та закликає любити один одного, в цьому життя. Та якщо сіємо зле, то можемо зле пожати, а кожен мабуть хоче мира та злагоди для себе, своєї родини, для близьких та далеких, для нашої України», — нагадує С.Дебелинський.

«Будемо молитися за вирішення виниклої проблеми, і Бог поможе, бо наше майбутнє в Його руках, і воно нам на добре. Молимось за державу нашу,  щоб була вона. Молимось один за одного,  бо ми люди, і нам жити разом. Молимось за Боже благословення усього українського народу!», — закликають у Братстві незалежних церков та місій ЄХБ України.