Ю.Тимошенко сьогодні молитиметься за В.Януковича

19.01.2011, 13:32
Ю.Тимошенко сьогодні молитиметься за В.Януковича - фото 1

Лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко, вітаючи своїх прихильників зі святом Водохреща, закликала їх помолитися сьогодні не лише за свої родини та близьких, а й за опонентів. З таким закликом Ю.Тимошенко звернулася сьогодні перед черговим відвідуванням Генпрокуратури.

Tumoshenko.jpgЛідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко, вітаючи своїх прихильників зі святом Водохреща, закликала їх помолитися сьогодні не лише за свої родини та близьких, а й за опонентів. Як передає УНІАН, з таким закликом Ю.Тимошенко звернулася сьогодні перед черговим відвідуванням Генпрокуратури.

«Сьогодні ми святкуємо Хрещення Ісуса Христа, і я думаю, що в цей день ми розраховуємо на те, що ми можемо зняти свої гріхи через Водохреще, сьогодні ми можемо зняти всю важкість з душі, сповідуватися, в цей день не тільки тіло омивається водою, а мені хотілось би, щоб всі люди подумали про свою душу, про цінність нашого життя», – сказала Ю.Тимошенко.

Лідер партії «Батьківщина» закликала також помолитися за Україну, в тому числі й за політичних опонентів. «Прощення – це невід’ємна частина свідомості і життя людини, яка є християнином. Мені дуже хочеться, щоб і політика стала чистішою, щоб вона стала моральнішою, щоб вона стала більш справедливою, більш відданою людям і Україні. І це те свято, в яке про це треба замислюватися», – додала вона.

Ю.Тимошенко також повідомила, що сьогодні теж буде молитися за опонентів. «Я не знаю, чесно кажучи, більш сильної дії, ніж молитва. І справжній християнин молиться за своїх ворогів і за своїх опонентів, пробачає їм виключно для того, щоб дати їм шанс стати на світлу сторону життя. І тому я як християнка буду молитися і не тільки сьогодні», - зазначила лідер партії «Батьківщина».